Moeilijke tijden voor Tom De Sutter

Moeilijke tijden voor Tom De Sutter

03 december 2015 18:33 - Na zijn glansprestatie in de met 1-3-gewonnen wedstrijd tegen Besiktas, was Tom De Sutter gegeerd wild in heel Turkije. Toch heeft de ex-spits van Club Brugge nog maar weinig plezier beleefd aan zijn transfer.

Bursaspor, zijn nieuwe werkgever, staat momenteel op een teleurstellende gedeelde elfde plaats. En dat terwijl de Europa League geambieerd wordt. Bovendien kan De Sutter nauwelijks op speelgelegenheid rekenen. Tot dusver stond hij nog maar twee keer in de basis (de laatste keer op 12 september) en verzamelde hij in 13 wedstrijden slechts 261 speelminuten.

Per slot van rekening heeft De Sutter ook nog altijd de weg naar doel niet gevonden in Turkije. Positief voor de 30-jarige aanvaller is dat hij er op financieel vlak sterk op vooruit is gegaan. Hopelijk voor hem kan hij het tij ook op sportief vlak nog keren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.