MPH verklaart waarom Engels niet in selectie zat tegen Standard

MPH verklaart waarom Engels niet in selectie zat tegen Standard

Een opvallende afwezige in de selectie van Michel Preud’homme voor de wedstrijd tegen Standard was Bjorn Engels. Een enigszins opmerkelijke beslissing, aangezien de centrale verdediger donderdag nog zijn rentree maakte tegen FC Midtjylland. 

Geen Bjorn Engels tegen Standard. Een beslissing waar een groot deel van de Brugse aanhang bezorgd over was. Maar die zorgen lijken, gelukkig, nergens voor nodig.

“Bjorn zat niet in de wedstrijdselectie uit voorzorg”, legt Michel Preud’homme uit aan Voetbalkrant. “Bjorn had spierpijn na de wedstrijd van donderdag. Maar dat is normaal als je weet welke inspanningen hij geleverd heeft om speelklaar te geraken.”

14 december 2015 15:11 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.