Mulder: “Raman is homoseksueel en houdt van Club Brugge”

Mulder Raman is homoseksueel en houdt van Club Brugge

22 december 2015 03:33 - Ook in Extra Time werd het spreekkoor van Benito Raman onder de loep genomen. Jan Mulder had daarbij een wel erg opvallende uitleg klaar voor de uitlatingen van de Gent-aanvaller. Filip Joos reageerde dan weer op een ludieke manier op de reactie van AA Gent.

“Het was een fantastische mail”, opent Joos. “AA Gent verontschuldigt zich bij de holebigemeenschap, bij de boeren, bij de supporters van Club Brugge,… Bij alles en iedereen dus. Het is de perfecte damage control, maar anderzijds heb ik heimwee naar het tijdperk waarin je dit kon oplossen met Benito vijf avonden niet naar Bumba te laten kijken of iets dergelijk.”

“Ik concludeer toch nog iets anders”, pareert Mulder. “Alles wat mensen zeggen, moet je omdraaien om de waarheid te kennen. Raman is homoseksueel en hij houdt van Club Brugge. Daarom schreeuwt hij dat. Mevrouw Raman moet op onderzoekstocht. Dat zit daar niet goed”, lacht de Nederlandse analist.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.