Nieuwe Club-doelman komt maandag naar België

Nieuwe Club-doelman komt maandag naar België

27 december 2015 17:28 - De eerste twee wintertransfers van Club zijn zo goed als rond. Victor Vazquez staat op een zucht van Cruz Azul, maar ook de eerste inkomende transfer is bijna een feit. 

Maandag wordt Ludovic Butelle immers in België verwacht. De nummer 1 van Angers wordt al enkele weken aan Club gelinkt en zou morgen de laatste details van zijn overgang komen bespreken. Dat meldt het Franse RMC.

Blauw-zwart kreeg concurrentie van PSG en Anderlecht, maar Butelle heeft zijn zinnen op Club gezet. Een rol als tweede doelman bij de Ligue 1-koploper zou de 32-jarige Fransman immers niet zien zitten. Daarnaast zou de ervaren keeper het aanbod van paars-wit minder interessant vinden dan dat van blauw-zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.