OFFICIEEL: princiepsakkoord voor Butelle

OFFICIEEL: princiepsakkoord voor Butelle

27 december 2015 21:41 - Club Brugge heeft bekendgemaakt dat er een princiepsakkoord is met Ludovic Butelle. De 32-jarige Fransman tekent straks een contract van 2,5 jaar bij blauw-zwart.

Club bereikte zondagmiddag een principeakkoord met Angers over de onmiddellijke overgang van doelman Ludovic Butelle. Er is volgens Het Nieuwsblad een klein miljoen euro met de transfer gemoeid.

“Ludovic Butelle speelt sinds 2014 bij Angers, de revelatie van dit jaar in de Ligue 1. Dit seizoen slikte de doelman nog maar 11 tegendoelpunten, waardoor hij een groot aandeel heeft in de derde plaats van zijn team. De Fransman speelde eerder voor onder meer FC Metz, Valencia en Lille. Hij was ook 3 keer jeugdinternational”, klinkt het op de officiële website.

Dat Butelle over de nodige ervaring beschikt, blijkt uit zijn carrière tot dusver. Het is wel opvallend dat nooit eerder een transfersom voor hem betaald werd. In het verleden was hij transfervrij of werd hij verhuurd.

Carrière Ludovic Butelle

Zoals eerder gemeld op BlauwZwartFans zal Butelle maandag naar België afreizen om zijn medische testen af te ronden. Na een weekje vakantie gaat hij mee met Club op winterstage in Sotogrande.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.