Ontevreden Bolat gaat niet mee op winterstage

Ontevreden Bolat gaat niet mee op winterstage

29 december 2015 04:36 - Sinan Bolat kreeg bij Club Brugge dé kans om zijn keeperscarrière na heel wat blessureleed te herlanceren, maar is daar allesbehalve in geslaagd. Met de komst van Butelle verdwijnt de Turkse Belg helemaal op het achterplan.

Dat Bolat geen toekomstperspectief meer heeft bij Club is een uitgemaakte zaak. Blauw-zwart informeerde onlangs bij Porto om zijn uitleenbeurt vroegtijdig stop te zetten, maar dat bleek geen optie.

Met de komst van Butelle is er echter geen plaats meer voor Bolat. Bruzzese keepte zich de voorbije maanden namelijk een plaatsje hoger in de pikorde en met Michaël Cordier is er al een derde doelman voorhanden.

Bolat gaat zondag dan ook niet mee met Club op winterstage in Sotogrande. De ontevredenheid druipt al langer van zijn gezicht af en de doelman hoopt dan ook om tijdens de winter alsnog te vertrekken bij blauw-zwart. Enkele buitenlandse clubs informeerden al naar hem, maar voorlopig is geen enkele ploeg concreet. Dat weet Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.