Ook deze Club-spelers mogen (tijdelijk) andere oorden opzoeken

Ook deze Club-spelers mogen andere oorden opzoeken

30 december 2015 04:57 - Dinsdag werd al duidelijk dat linksachter Lennert De Smul en flankaanvaller Dylan Seys niet mee op winterstage gaan. Maar dat zijn niet de enige youngsters waarvoor Club op zoek gaat naar een oplossing.

Zo is er ook centrale verdediger Jean-Charles Castelletto, die met de terugkeer van Bjorn Engels weinig uitzicht heeft op speelkansen. Hij trekt mogelijk voor een half seizoen naar Westerlo.

Ook Dion Cools zou tijdelijk andere oorden mogen opzoeken. De 19-jarige rechtsachter maakte een goede indruk in het begin van het seizoen, maar zou elders op meer speelgelegenheid kunnen rekenen.

Tot slot mogen ook middenvelder Sander Coopman en linksachter Boli Bolingoli, afhankelijk van de omstandigheden, uitgeleend worden. Aangezien Bolingoli interesse geniet van Genoa, wordt hij mogelijk zelfs definitief van de hand gedaan. Dat meldt HLN. Eén dag later kwam diezelfde krant met een update.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.