Ook deze doelman ontving een contractvoorstel van Club

Ook deze doelman ontving een contractvoorstel van Club

08 december 2015 06:56 - Afgelopen zomer verkaste Mathew Ryan naar Valencia en hing Vladan Kujovic zijn keepershandschoenen aan de haak. Daardoor moest Club op zoek naar twee nieuwe doelmannen. Die vond het met Sinan Bolat en Sébastien Bruzzese. Omdat de Porto-huurling tot dusver tegenvalt, lijkt blauw-zwart zijn pijlen op een alternatief te richten.

Zo zou Club momenteel onderhandelen met Eduardo Dos Reis Carvalho, in de voetbalwereld beter bekend als Eduardo. Blauw-zwart heeft de 33-jarige nummer één van Dinamo Zagreb volgens het Portugese Mais Futebol een contractaanbieding van 2,5 jaar voorgeschoteld. Naar verluidt zou de doelman erg graag andere oorden opzoeken.

Eduardo heeft al heel wat ervaring. Zo stond hij in het verleden onder meer tussen de palen bij Braga, Genoa en Benfica. De Portugese international zou een prijskaartje van zo’n 2 miljoen euro dragen. Eerder vertoonde Club ook al interesse in de tweede doelman van Napoli.

Maak kennis met de reflexen van Eduardo

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.