Op deze manier zegt Ryan kerstmis calorieën vaarwel

Op deze manier zegt Ryan kerstmis calorieën vaarwel

27 december 2015 06:14 - Mathew Ryan vierde, net zoals ons allemaal, kerstmis met zijn familie. En mocht de Australische doelman dan toch een beetje bijgekomen zijn na het kerstdiner, dan smoort hij die overtollige vetten in de kiem met een potje tennis.

Ryan moet momenteel genoegen nemen met een plaats op de bank bij Valencia. Door zijn langdurige knieblessure greep Jaume Domènech namelijk zijn kans. En die lijkt nu een plaatsje te zijn opgeschoven in de pikorde.

Als eerste keeper Diego Alves straks terug fit is, wordt Ryan dus derde keeper bij de Spanjaarden. Toch demotiveert dat de publiekslieveling van Jan Breydel niet om ook tijdens de feestdagen hard te blijven werken.

Working off that Christmas feed. 🎾 #winners

Een video die is geplaatst door Maty Ryan (@matyryan) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.