Plannetje van MPH werkte: “Dat was de bedoeling”

Plannetje van MPH werkte Dat was de bedoeling

17 december 2015 10:44 - Club Brugge ging woensdagavond op een drafje voorbij Westerlo en kwam nooit in de problemen in ’t Kuipje. Michel Preud’homme analyseert.

“We waren goed aan de wedstrijd begonnen. Het was de bedoeling om aan een hoog tempo te starten en vroeg te scoren. De eerste kans van Diaby werd nog gemist, maar daarna lukte het dan toch. Na dat doelpunt zakte het tempo, maar behielden we wel de controle”, vertelt Preud’homme op de officiële website.

De Brugse coach beseft echter dat er bepaalde zaken beter konden. “Er was na de 0-1 te weinig beweging en diepgang. Als Westerlo had gescoord, was het nog een lastige match geworden. Na de rust probeerden we om voor de beslissing te zorgen en dat lukte ook. Westerlo kreeg nog wel een paar kansen, maar gelukkig is de aansluitingstreffer niet gevallen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.