Play Sports blikt op ludieke manier vooruit naar Club – Anderlecht

Play Sports blikt op ludieke manier vooruit naar Club - Anderlecht

Tijdens de twintigste speeldag in de Jupiler Pro League zijn alle ogen gericht op Club Brugge – Anderlecht. Terwijl blauw-zwart op zoek gaat naar 30 op 30 in eigen huis, wil paars-wit het gelijkspel tegen Oostende doorspoelen.

Play Sports blikt op ludieke wijze vooruit naar de topper in een uitverkocht Jan Breydel. Op die manier worden de gelijkenissen tussen beide ploegen eens op een heel andere manier bekeken.

Club Brugge – Anderlecht anders bekeken


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

,

Comments are closed.