Poolse media bevestigen bod Club Brugge

Poolse media bevestigen bod Club Brugge

30 december 2015 04:42 - Gisterennacht kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Club zijn zinnen opnieuw op Karol Linetty zou gezet hebben. Dat nieuws wordt nu bevestigd en zelfs nog versterkt.

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat Club Linetty wil aantrekken om het vertrek van Victor Vazquez gedeeltelijk te kunnen opvangen. De 20-jarige Pool zou deze keer immers tegen de juiste prijs mogen vertrekken.

Afgelopen zomer was dat niet het geval. Nochtans had de box-to-boxmiddenvelder toen zelfs zijn medische testen al achter de rug. Hoewel Lech Poznan enkele maanden geleden geen genoegen nam met 3,5 miljoen euro, zou Club Linetty deze winter voor ongeveer 3 miljoen euro willen overnemen.

Intussen hebben Poolse media bevestigd dat Lech Poznan al een officieel bod ontving van blauw-zwart. Al blijven ook enkele Europese topclubs zoals Arsenal en Tottenham op de loer liggen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.