Poulain wil transfer in januari, maar concurrentie neemt toe

Poulain wil transfer in januari, maar concurrentie neemt toe

19 december 2015 07:36 - Benoît Poulain is gegeerd wild op de transfermarkt. De 28-jarige verdediger van KV Kortrijk is vastberaden om in de winter te vertrekken, maar er zijn heel wat mogelijkheden voor de Fransman.

Plots toont immers ook Anderlecht interesse in de verdedigende kwaliteiten van Poulain. Dat meldt HLN. Eerder raakte al bekend dat ook Club Brugge, AA Gent, KV Oostende en Zulte Waregem de centrale verdediger willen binnenhalen.

Aangezien Poulain zelf wil vertrekken en zijn contract eind dit seizoen afloopt, is het zo goed als zeker dat hij komende wintermercato andere oorden opzoekt. Als trainer Walem zijn sterkhouder toch tot het einde van het seizoen wil houden, vangt Kortrijk immers geen transfersom meer voor hem.

Eerder vertelde Stefan Van Loock al op PlaySports dat Club in poleposition ligt voor Poulain. Club Brugge en Anderlecht hebben overigens ook beide interesse in Milos Kosanovic.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.