Prachtig: Vormer vervult wens van achtjarig jongetje

Prachtig Vormer vervult wens van achtjarig jongetje

06 december 2015 17:15 - Club Brugge won zondagnamiddag met 2-1 van Charleroi, maar deed dat zonder Ruud Vormer. De Nederlandse sterkhouder kreeg rust en wordt donderdag tegen FC Midtjylland opnieuw aan de aftrap verwacht. Na de wedstrijd kwam hij wel in actie.

Toen vervulde hij immers de Make-A-Wishwens van de achtjarige Iben. Bij uitstek hét mooiste beeld van vandaag.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.