Preud’homme: “Als coach moet ik hem daar overheen helpen”

Preud'homme Als coach moet ik hem daar overheen helpen

07 december 2015 07:46 - Michel Preud’homme heeft op dit moment een enorm brede en uitgebalanceerde spelerskern. Vooral in het aanvallende compartiment is de weelde erg groot. En hoewel Jelle Vossen week na week belangrijker wordt, gelooft de Brugse trainer ook nog altijd in Leandro Pereira.

“Van Vossen werd gezegd dat hij geen diepe spits is. Jelle bewijst nu dat hij die rol wel aankan”, opent Preud’homme in HLN. “En met succes, overigens. Veel is een kwestie van zelfvertrouwen en bij Vossen is dat gestaag gegroeid. Hij maakt de jongste weken het verschil, maar is niet de enige die daartoe in staat is.”

“Ik geloof ook in Pereira. Die jongen komt uit een totaal andere voetbalcultuur. Het is normaal dat zijn aanpassing veel meer tijd vergt dan voor iemand die vertrouwd is met onze competitie. Collega Mazzu zei me trouwens dat David Pollet momenteel een vertrouwenscrisis doormaakt. Welnu, bij ons was dat niet anders met Diaby. Als coach moet je hem daar overheen helpen”, besluit Preud’homme vastberaden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.