Preud’homme: “Daar heb ik absoluut geen verklaring voor”

Preud'homme Daar heb ik absoluut geen verklaring voor

11 december 2015 09:32 - Club Brugge speelde donderdagavond 1-1 gelijk op het veld van FC Midtjylland en zal daardoor niet op een Europese lente te hoeven rekenen dit seizoen. Michel Preud’homme reageert.

“Ik heb absoluut geen verklaring voor die slappe eerste helft. We leken wel paaltjes”, is de Brugse coach hard voor zijn manschappen. “Vooraf hadden we gezegd dat je eerst de duels moet winnen. En daarna kan je voetballen.”

“De eerste 45 minuten waren echt rampzalig. Er gebeurde niks. Het was gewoon wachten tot ze scoorden”, gaat Preud’homme verder. “In de tweede helft creëerden we wel kansen. We hadden er genoeg om de wedstrijd te winnen.”

De manier waarop het tegendoelpunt viel, vond Preud’homme erg ongelukkig. “Net als tegen Napoli waaide een voorzet binnen. Het mocht dit seizoen niet zijn, zeker?”, besluit hij bij Sporza.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.