Preud’homme: “Dat is een deel van de uitleg voor het verlies”

Preud'homme Dat is een deel van de uitleg voor het verlies

13 december 2015 16:43 - Club Brugge is er niet in geslaagd om een vervolg te breien aan zijn sterke reeks van zes opeenvolgende overwinningen. Na een moeilijke namiddag werd het 2-0 in Sclessin. Michel Preud’homme legt de vinger op de wonde.

“Het slecht uitverdedigen is een deel van de uitleg voor het verlies vandaag”, opent Preud’homme in zijn interview aan PlaySports. “We zijn heel veel onder druk gekomen en hebben nooit de vrije man gevonden op het middenveld.”

“Standard was sterk, heel agressief en liet ons niet toe om te voetballen. Wij hadden zelf veel meer agressiviteit moeten tonen. We zijn te braaf geweest, maar kregen toch zes gele kaarten en Standard één. Maar oké, je weet dat je elk duel moet aangaan om een kans te maken tegen dit Standard.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.