Preud’homme: “De pers heeft een grote rol gespeeld”

Preud'homme Daar heb ik absoluut geen verklaring voor

20 december 2015 17:09 - Club Brugge ging tegen Anderlecht met 1-4 onderuit in een topper met twee gezichten. De eerste helft was voor paars-wit, de tweede voor blauw-zwart. Michel Preud’homme analyseert.

“De eerste helft was een ramp van ons”, vertelt Preud’homme aan Play Sports. “Je weet dat Anderlecht in deze omstandigheden gaat bluffen en pressen. Dat hebben ze eerder ook al gedaan. We waren verwittigd en toch speelden we zo slap. Hoe dat komt? Ik begrijp het zelf ook niet. Het is niet de eerste keer dat we dit aan de hand hebben.”

“Ondanks de rampzalige eerste helft, kwamen we wel terug in de wedstrijd. We speelden in de tweede helft zoals we vanaf de eerste minuut hadden moeten spelen. We kregen de kansen, maar scoorden niet. Of we werden afgevlagd vanwege ingebeeld buitenspel.”

“De omstandigheden waren tegen ons vandaag. Ik heb de beelden nog niet gezien, maar de pers heeft een heel grote rol gespeeld in deze wedstrijd. De eerste vraag die ik op de persconferentie kreeg voorafgaand aan de topper was of Gumienny een thuisfluiter was.”

“Ik begreep die vraag niet. Het was opgezet spel. Sommigen van de pers hebben hun rol gespeeld en dat heeft zijn invloed gehad vandaag. En nu gaan ze wellicht schrijven dat ik niet in eigen boezem kijk. Maar dat doe ik wel. Onze eerste helft was een ramp, maar de tweede helft van Gumienny was dat ook.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.