Preud’homme geniet: “Schitterend van onze supporters”

Preud'homme geniet Schitterend van onze supporters

26 december 2015 16:51 - Na een teleurstellende 0 op 6 tegen Standard en Anderlecht heeft Club Brugge opnieuw aangeknoopt met een zege. Het werd maar liefst 1-4 in Kortrijk, tot grote vreugde van de fans en Michel Preud’homme.

“Allez Michel, chante avec nous”, weergalmde in het Guldensporenstadion. En deze keer waren het geen treiterende gezangen van de tegenstander. De blauw-zwarte aanhang vierde de ruime overwinning namelijk met het ludieke spreekkoor.

Preud’homme vond dat alleszins een geweldige zet van de Brugse fans. “Dat was schitterend van onze supporters. Ze hebben veel humor. Ik kan dat lied nu wel bijna elk weekend verwachten, of we nu winnen of verliezen. Maar ik vond deze versie véél leuker dan die andere. Het was grappig en heel vriendelijk. Echt schitterend!”

Tot slot kwam Preud’homme ook nog even terug op de transfer van Vazquez. “Normaal gesproken komt dat wel in orde. Maar je kent het verhaal van de bankgaranties. Mocht het toch niet doorgaan, dan is Victor zeker opnieuw welkom in onze spelerskern”, besluit Preud’homme bij PlaySports.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.