Preud’homme over titelkandidaten: “Die les heb ik na vorig seizoen geleerd”

Preud'homme over titelkandidaten Die les heb ik na vorig seizoen geleerd

19 december 2015 11:30 - Zondag spelen Club Brugge en Anderlecht dé topper van de twintigste speeldag, maar de laatste tijd staan beide topclubs toch enigszins in de schaduw van de sterke prestaties van AA Gent. Een normale zaak, zo vindt Michel Preud’homme.

“Dat is logisch”, opent de Brugse coach zijn interview aan Voetbalkrant. “Het draait momenteel heel goed bij Gent. Ze winnen hun wedstrijden in de Jupiler Pro League, de Beker van België én in de Champions League. Als er dan geen aandacht zou zijn…”

Toch wil Preud’homme de Buffalo’s niet meteen tot titelfavoriet bombarderen. “Die les heb ik na vorig seizoen geleerd. Elke maand is er wel een andere topkandidaat.” Tot slot heeft de Luikenaar allesbehalve schrik om het in januari en februari maar liefst drie keer op te nemen tegen Vanhaezebrouck & co. “Ik maak me daar niet druk in. Door het Belgische systeem met play-offs is het normaal om minstens vier à vijf keer tegen de andere topclubs te voetballen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.