Preud’homme pakt uit met unicum

Preud'homme pakt uit met unicum

06 december 2015 13:48 - Club Brugge ontvangt zondagnamiddag Charleroi en hoopt straks dankzij een driepunter aan de leiding te staan in de Jupiler Pro League. Michel Preud’homme had, zoals wel vaker dit seizoen, enkele verrassingen in petto in zijn opstelling.

Zo koos hij ervoor om Vazquez in de basis te droppen, terwijl de Spanjaard de voorbije dagen nog sukkelde met zijn rug. Vanaken neemt plaats op de bank.

Daarnaast is het ook opvallend dat er geen basisplaats is weggelegd voor Vormer. De Nederlander ziet zijn plek ingenomen worden door Claudemir.

Maar het meest opvallende is ongetwijfeld dat Preud’homme uitpakt met twee keepers als bankzitters. Zowel Sinan Bolat als Michaël Cordier behoren volgens de officiële club-kanalen namelijk tot de wisselspelers.

Wellicht is dat echter te wijten aan het feit dat er nog drie van de voorlopig tien wisselspelers op de tribune belanden. Al wordt die knoop normaal gesproken eerder doorgehakt. Bekijk hier de volledige opstellingen van Club Brugge en Charleroi.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.