Preud’homme reageert op supportersgezangen Standard

Preud'homme reageert op supportersgezangen Standard

14 december 2015 04:57 - Michel Preud’homme en zijn manschappen gingen zondag kansloos onderuit tegen Yannick Ferrera & co. Daarnaast werd de Brugse trainer getrakteerd op treiterende gezangen van de Standard-aanhang. Preud’homme reageert.

“Allez Michel, chante avec nous”, klonk het bij de fans van de Rouches, die duidelijk op revanche uit waren na de 7-1-nederlaag in de heenmatch. En dan te denken dat de Luikse coach Standard in 2008 voor het eerst in 25 jaar de titel bezorgde.

Preud’homme liet het naar eigen zeggen alleszins niet aan zijn hart komen. “Wat ik van die gezangen vond? Dat laat me volledig koud. Ik ben niet degene die heeft gezongen. Je kan die vraag beter stellen aan de mensen die gezongen hebben”, besloot hij op de persconferentie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.