Preud’homme verklaart waarom hij Bolingoli niet verving

Preud'homme verklaart waarom hij Bolingoli niet verving

13 december 2015 20:45 - Club Brugge ging zondagnamiddag met 2-0 onderuit op Sclessin en kon nooit aanspraak maken op één of meer punten. Michel Preud’homme vond vooral de manier waarop zijn ploeg de boot inging ontgoochelend. 

“We waren verwittigd dat we vandaag mannen moesten zijn”, opent Preud’homme bij Sporza. “Aan de rust was er nog niks verloren, maar dan krijg je snel een rode kaart en doelpunt tegen en dan wordt het een andere wedstrijd.”

Toch vond de Brugse coach dat hij Bolingoli niet moest vervangen aan de rust. “Als ik elke keer een speler moet vervangen die geel heeft… Ik heb tijdens de rust gezegd dat we geen domme fouten moesten maken. Het gebeurt ook net na de afgekeurde goal. Het stadion is aan het roepen en de ref geeft direct geel. Het was een heel lichte fout vind ik.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.