Preud’homme: “Voor mij is Anderlecht leider”

Preud'homme Voor mij is Anderlecht leider

06 december 2015 17:01 - Club Brugge won zondagnamiddag met 2-1 van Charleroi en klimt zo naar de leiding in de Jupiler Pro League. Toch wil trainer Michel Preud’homme niet te hard van stapel lopen.

De Brugse coach reageerde tevreden na afloop, maar weigerde om euforisch te zijn. “Het was een verdiende zege. We hebben bij momenten heel goed voetbal gebracht, maar soms namen we het wat te gemakkelijk op. Als het vlot loopt, moet je niet terugvallen. Dat hebben we wel gedaan op het einde van de eerste en de tweede helft.”

“Voor mij is het belangrijkste dat we weer op ons niveau komen, want we hebben een heel lastige maand voor de boeg. Die eerste plaats vind ik niet belangrijk, want voor mij is Anderlecht de leider in het klassement. Zij hebben immers twee wedstrijden minder gespeeld”, besluit de Brugse coach bij Sporza.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.