Preud’homme wil deze Club-jonkies wél ervaring laten opdoen op stage

Preud'homme wil deze twee Club-jonkies wél ervaring laten opdoen op stage

30 december 2015 05:19 - Drie A-kernspelers van Club Brugge vertrekken zondag niet mee op stage richting het Spaanse Sotogrande. Mogelijk opent dat perspectieven voor andere jongens.

Doelman Sinan Bolat, linksachter Lennert De Smul en flankaanvaller Dylan Seys stappen zondag niet in het vliegtuig. Het drietal hoopt om snel een oplossing te vinden.

Voor Bolat is er interesse uit het buitenland, maar voorlopig ontving Club nog geen concrete aanbieding voor de Porto-huurling. De Smul en Seys onderhandelen komende dagen verder met enkele eersteklassers over hun uitleenbeurt.

Dankzij bovenstaande thuisblijvers laat Michel Preud’homme mogelijk Dennis Van Vaerenbergh en Terry Osei-Berkoe wél ervaring opdoen op winterstage. Dat meldt HLN. Beide spelers pakten begin november nog een bronzen medaille met de jonge Rode Duivels (U17) op het WK in Chili.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.