Preud’homme zit met nieuw blessuregeval

Preud'homme zit met nieuw blessuregeval

01 december 2015 12:08 - Michel Preud’homme en Club Brugge hebben dit seizoen al heel wat te kampen gehad met blessures, maar stilaan loopt de Brugse ziekenboeg leeg. Toch vallen er nog geregeld spelers uit met kleine kwaaltjes. Zo maakte Dion Cools afgelopen zaterdag bekend dat hij last heeft van de adductoren. Maar ook Felipe Gedoz is niet langer fit.

De flukse Braziliaan zat tegen KV Mechelen wel in de wedstrijdselectie, maar kon volgens Michel Preud’homme niet op de bank zitten omwille van een trap die hij tegen Napoli incasseerde.

Intussen is de ernst van Gedoz’ blessure bekend. Volgens HLN gaat het om een gekneusde quadriceps. De flankaanvaller mist zo dus sowieso het bekerduel van komende donderdag tegen Sporting Lokeren. Mogelijk staat hij ook aan de kant in de thuiswedstrijd van zondag tegen Charleroi.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.