Refaelov: “Als jullie dat vinden, respecteer ik dat”

Refaelov Als jullie dat vinden, respecteer ik dat

04 december 2015 09:24 - Lior Refaelov verscheen voor het eerst sinds zijn blessure op de openingsspeeldag tegen STVV opnieuw tussen de lijnen bij Club Brugge. De Israëliër mocht zo’n tien minuten voor affluiten opdraven van Michel Preud’homme en was meteen beslissend.

Ondanks zijn lange afwezigheid zat Refaelov onmiddellijk in de wedstrijd. Met enkele geslaagde acties en een listige tuimeling leidde hij de 1-0-overwinning via Stefano Denswil in.

“Ik heb net de beelden gezien. Als jullie vinden dat ik mij laat vallen, respecteer ik dat. Kijk, ik was aan het dribbelen en voelde een licht contact”, vertelt Refaelov aan HLN. “Ik moest mijn kans gaan: het was een goed moment om te vallen. We kregen een vrijschop en die heeft de match beslist.”

Voorts was de middenvelder vooral erg gelukkig om terug op het veld te staan. “Het is heel leuk om terug te keren, zeker met een overwinning. Net als in de voorbereiding heb ik in de voorbije periode heel hard gewerkt. Ik moest geduldig zijn, want er komen nog veel wedstrijden. Hopelijk kan ik ze nu allemaal spelen”, besluit hij strijdvaardig.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.