Refaelov: “Wens van Mazzu is uitgekomen”

Refaelov Wens van Mazzu is uitgekomen

06 december 2015 17:46 - Lior Refaelov mocht van Michel Preud’homme een kwartier voor tijd opdraven in plaats van Victor Vazquez. De Israëliër kreeg een paar minuten voor affluiten dé kans om te scoren, maar miste zijn elfmeter.

Zondagnamiddag maakte Refaelov zijn rentree in de Jupiler Pro League. Toch is het nog even wachten op zijn eerste competitietreffer. “Ik wilde graag mijn eerste doelpunt scoren sinds ik geblesseerd geraakte. Ik miste de penalty, maar dat kan gebeuren. Het belangrijkste is dat we opnieuw winnen in eigen huis. De ploeg zit nu al een hele tijd in een goede vorm en het is belangrijk om die vast te houden tot aan de winterstop”, vertelt de middenvelder voor de camera’s van PlaySports.

Charleroi-trainer Felice Mazzu zag de bui al hangen toen hij Refaelov zag klaarstaan voor zijn invalbeurt en fluisterde hem iets in. “Hij zei me dat ik niet mocht scoren en zijn wens is uitgekomen”, grapt Refaelov. “Ik focus me nu op de volgende matchen. Volgende week is er het belangrijke duel tegen Standard, maar eerst moeten we nog een resultaat neerzetten in Denemarken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.