Reviewcommissie heeft goed nieuws voor Club

Reviewcommissie heeft goed nieuws voor Club

28 december 2015 17:46 - Afgelopen zondag was Club met 1-4 te sterk voor KV Kortrijk na een erg potige wedstrijd. Vooral de eerste helft werd gekenmerkt door veel strijd. 

Na 45 minuten had scheidsrechter Delferière al vier gele en één rode kaart uitgedeeld in de West-Vlaamse derby. Door de vele pittige duels werd er dan ook gevreesd voor een eventuele schorsing van Jelle Vossen en Timmy Simons.

Bepaalde commentatoren en analisten gaven immers te kennen dat beide Club-spelers volgens hun opgeroepen moesten worden door de Reviewcommissie. Dat gebeurt gelukkig niet. Enkel Glenn Claes (KV Mechelen) en Žarko Tomašević (KV Kortrijk) worden vervolgd op basis van televisiebeelden. Laatstgenoemde gaf een elleboogstoot aan Vossen (zie video onderaan).

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.