Romelu Lukaku gelooft in tactiek Preud’homme

Romelu Lukaku gelooft in tactiek Preud'homme

07 december 2015 05:46 - Romelu Lukaku vertoeft al meer dan vier jaar in de Premier League, maar blijft de Belgische competitie op de voet volgen. Niet onlogisch, gezien het feit dat zijn broer Jordan bij KV Oostende speelt. In een uitgebreid interview vertelde hij aan Sporza wie voor hem de grote titelfavoriet is.

“Ik zou als ex-speler natuurlijk liefst Anderlecht kampioen zien worden. Al zou KV Oostende ook leuk zijn voor mijn broer. Maar eerlijk gezegd lijkt Club Brugge mij de gevaarlijkste kandidaat”, vertelt Lukaku.

Daarnaast analyseerde de Everton-spits ook de tactische keuzes van Michel Preud’homme. “Het roteren van Preud’homme zal Club voordeel opleveren. Dat is iets wat Anderlecht niet kan, omdat ze volgens mij een te kleine kern hebben. Al wil ik mijn ex-ploeg zeker niet bekritiseren”, besluit hij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.