Serieuze klap voor Stijnen: “Als morgen eersteklasser komt, moet ik nee zeggen”

Serieuze klap voor Stijnen: "Als morgen eersteklasser komt, moet ik nee zeggen"

09 december 2015 07:10 - Stijn Stijnen lag van 2000 tot 2011 onder contract bij Club Brugge en stond maar liefst 154 wedstrijden tussen de Brugse doelpalen. Intussen is de gewezen doelman actief als sportief directeur van KSK Hasselt, maar krijgt hij nu een serieuze klap te verwerken.

Stijnen is namelijk zes maanden preventief geschorst als lid van de Belgische voetbalbond. Dat vertelde hij in TVL Sportcafé. De ex-doelman van Club werd geschorst omdat hij vorig seizoen een scheidsrechtercontroleur en KBVB-lid de toegang tot het stadion van Sporting Hasselt ontzegd had.

“Blijkbaar heb ik toen iemand die nors en onbeleefd was, de toegang tot het stadion geweigerd. Daarvoor ben ik nu zes maanden geschorst”, vertelt Stijnen, die voorlopig het stadion van Hasselt niet meer binnen mag. “Dit is mijn beroep. Ik verdien hier mijn centen mee. Ik vind niet dat ik door zo’n futiliteit aan de kant moet. Stel dat er morgen een eersteklasser aanklopt en mij een contract wil aanbieden… Dan moet ik ‘neen’ zeggen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.