Simons geeft uitleg bij strafschopincidentje: “Logische discussie”

Simons geeft uitleg bij strafschopincidentje Logische discussie

07 december 2015 06:21 - Club Brugge won met 2-1 van Charleroi en prijkt nu helemaal bovenaan in de Jupiler Pro League. Eén klein minpuntje zondagnamiddag was het strafschopincident. Kapitein Timmy Simons, destijds zelf nog de vaste strafschopnemer, geeft uitleg.

Een paar minuten voor affluiten lokte invaller Lior Refaelov een penalty uit. De Israëliër ging zelf achter de bal staan en was vastberaden om zijn eerste van het seizoen tegen de touwen te schieten. Maar ook Leandro Pereira en Abdoulay Diaby kwamen zich moeien. Uiteindelijk werd het dan toch Rafa, die zijn inzet door Charleroi-doelman Parfait Mandanda gekeerd zag worden.

“Dat er wat discussie was, is niet meer dan normaal”, vertelt Simons in HLN. “Iedereen wil scoren. Refaelov wil meteen zijn goaltje meepikken nu hij terug is en ook Diaby wil scoren met het oog op de topschuttersstand. Leandro snakt op zijn beurt naar een eerste goaltje. Of ik wilde trappen?” lacht Simons. “Laat ze maar doen”, knipoogt de Brugse kapitein.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.