Slechts beperkt aantal Club-fans toegelaten in Westerlo

Slechts beperkt aantal Club-fans toegelaten in Westerlo

10 december 2015 05:18 - Club Brugge speelt op woensdag 16 december zijn kwartfinale in de Beker van België tegen Westerlo. Aangezien er slechts 1000 tickets beschikbaar zijn, zullen heel wat Club-fans de verplaatsing naar ’t Kuipje op hun buik kunnen schrijven.

“Tickets voor het bezoekersvak zijn uitsluitend te verkrijgen via de Ticketing van Club Brugge. We hebben helaas van Club Brugge geen goedkeuring gekregen om ook via ons secretariaat tickets voor het uitvak te verkopen”, klinkt het op de officiële website van Westerlo. Club Brugge stelt zelf 100 tickets ter beschikking voor het bezoekersvak. De overige 890 tickets gaan naar de Supportersfederatie.

Een opvallende beslissing, aangezien er in de achtste finale maar liefst 3.000 tickets werden vrijgemaakt voor Antwerp-supporters in ’t Kuipje. Naar verluidt hebben de fans van Westerlo hun ongenoegen aan de club laten blijken omdat ze in de laatste wedstrijd tegen Club Brugge niet meer het gevoel hadden dat ze een thuismatch speelden.

Bovendien zal er alles aan gedaan worden om Club-fans uit de Westelse supportersvakken te weren. “Wij vragen alle Westerlo-supporters met aandrang om geen tickets aan te kopen en door te schuiven naar supporters van de tegenpartij”, aldus de website van de Kemphanen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.