Spaanse pers linkt Ryan aan Club Brugge

Spaanse pers linkt Ryan aan Club Brugge

15 december 2015 09:52 - Mathew Ryan verkaste afgelopen zomer naar Valencia. De Spanjaarden betaalden 7 miljoen euro voor de doelman en boden hem een contract aan tot 2021. Toch komt de ex-keeper van Club nauwelijks aan spelen toe in de Primera División. En die situatie zal er niet op verbeteren… 

Ryan werd in eerste instantie gehaald als (tijdelijke) vervanger van Diego Alves. De eerste keeper van Valencia liep eind mei namelijk een serieuze knieblessure op en stond een half jaar aan de kant. Omdat ook Ryan geblesseerd raakte, kreeg derde keeper Jaume Domènech volop zijn kans. Hij brak helemaal door en keept al een tijdje op hoog niveau. Bovendien is Alves bijna terug fit, waardoor Ryan derde keeper zou worden.

Kortom: een situatie die voor zowel de Australiër als Valencia niet ideaal is. De Spaanse club wil tijdens de winter dan ook naar een oplossing zoeken voor Ryan. Volgens de Spaanse pers is een uitleenbeurt de enige oplossing. Club werd hierbij genoemd. De voornaamste vereiste is dat Ryan genoeg speelminuten krijgt. Een voorwaarde waar blauw-zwart zonder enige twijfel aan voldoet.

Valencia-eigenaar Peter Lim en trainer Gary Neville hebben het laatste woord in deze keeperskwestie. Als zij de Belgische competitie als voldoende beschouwen om Ryan verder te laten ontwikkelen, is de kans op een uitleenbeurt aan Club Brugge reëel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.