Staelens en De Vlieger zijn het met elkaar eens: “Hij is niet goed genoeg voor Club”

Staelens en De Vlieger zijn het met elkaar eens Hij is niet goed genoeg voor Club

19 december 2015 09:24 - Dat Club Brugge zich tijdens de wintermercato met een doelman zal versterken, is zo goed als zeker. Er zijn intussen al vijf namen gevallen die straks mogelijk de Brugse palen verdedigen. Lorenzo Staelens en Geert De Vlieger hebben begrip voor het aantrekken van een nieuw sluitstuk.

“Met Mathew Ryan was Club enorm verwend”, opent De Vlieger. “Hoewel Bruzzese een zekere constante heeft gevonden, moet de lat toch hoger liggen om kampioen te worden”, gaat de analist verder. “Zijn fout in Midtjylland kostte blauw-zwart uiteindelijk wel de Europese kwalificatie, hé.” Nu Bolat aan de uitgang staat, vindt de ex-doelman van Club het dan ook een logische beslissing om een nieuwe keeper te halen.

Staelens sluit zich daarbij aan. “Bruzzese lijkt mij niet zo zeker. Hij straalt niets uit en heeft zelfs geen expressie op zijn gezicht. Dan was Ryan toch een heel ander niveau. Al werden ze ook met Ryan geen kampioen, dat moet ook gezegd”, besluit hij in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.