Staelens haalt loftrompet boven voor Club-verdediger: “Hij heeft alles”

Staelens haalt loftrompet boven voor Club-verdediger Hij heeft alles

19 december 2015 13:26 - Door de sterke thuisreeks van Club Brugge en de mindere vorm van Anderlecht is blauw-zwart lichtjes favoriet zondag. Toch ziet Lorenzo Staelens enkele defensieve pijnpunten, al is hij eveneens onder de indruk van een verdediger.

Nu Laurens De Bock terug fit is, zal hij wellicht aan de aftrap verschijnen tegen Anderlecht. Backup Boli Bolingoli presteerde immers ondermaats op Sclessin. “Bolingoli is een aanvaller, geen verdediger”, vertelt Staelens in Het Nieuwsblad. “De linksachter blijft een probleem. Eerder probeerden ze Bart Buysse, Høgli… Nu is het al een tijdje De Bock, maar die is te weinig voor Club.”

Toch ziet de ex-speler van blauw-zwart een groot lichtpunt in de Brugse defensie. “Engels heeft alles: hij is sober, standvastig, relance…” Staelens blikte ook nog even vooruit op de topper van komende zondag. “Zonder Obradovic zit paars-wit in de problemen. Voorts denk ik dat Dendoncker zal spelen. Ik vind hem beter achterin dan op het middenveld.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.