Supportersfederatie Club roept op om ‘enkel positief te supporteren’

Supportersfederatie Club roept op om 'enkel positief te supporteren'

23 december 2015 05:15 - Zoals elke voetballiefhebber intussen weet, probeerde Benito Raman afgelopen zondag om de draak te steken met de fans van Club Brugge. Hoewel die poging allesbehalve geslaagd was, roept de supportersfederatie van Club op om op een positieve manier te reageren.

“Naar aanleiding van de discriminerende en homofobe uitspraken door AA Gent-speler Benito Raman, ten opzichte van onze Club-supporters, willen we als Supportersfederatie onze leden oproepen om positief te reageren”, klinkt het op de officiële website.

“We willen een signaal geven aan iedereen die zich verbonden voelt met voetbal en een voorbeeld stellen naar onze jeugd dat we negatieve uitlatingen afkeuren. We weten dat AA Gent zich hiervan distantieert en enkel positief gedrag van spelers en hun entourage verwacht. Daarom doen wij een oproep aan onze trouwe supporters om negatieve uitlatingen af te keuren en enkel positief te supporteren.”

“De kracht van onze 12de man is het sterkste wapen om zulke uitlatingen terecht te wijzen. Wij rekenen hier op jullie gezond verstand in de komende confrontaties en willen enkel onze ploeg naar de overwinning loodsen met passie die ons allemaal met elkaar verbindt. Het aandeel van onze trouwe 12de man in onze prestaties is van onschatbare waarde. Het is ook één van de redenen waarom onze club al meer dan 124 jaar een begrip is. Jullie, supporters, bepalen grotendeels mee het imago van onze club… Passie, respect en onvoorwaardelijke trouw.”

“Wij willen, tot slot, onderstrepen welke enorme appreciatie wij koesteren voor onze trouwe leden en supporters! Jullie maken onze blauw-zwarte club uniek!”, aldus de boodschap van de Vzw Supportersfederatie Club Brugge KV.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.