Uit de kern gelaten Edmilson zet zijn zinnen op wintertransfer

Uit de kern gelaten Edmilson zet zijn zinnen op wintertransfer

26 december 2015 04:54 - Junior Edmilson is gegeerd wild op de transfermarkt. En dat beseft de 21-jarige flankaanvaller maar al te goed. Vrijdag besliste STVV om zijn talentvolle middenvelder niet op te nemen in de kern voor de belangrijke wedstrijd tegen OHL. “Mentaal niet bij de les”, klinkt het.

De jacht op Edmilson is bij de Belgische topclubs dan ook helemaal losgebarsten. Club Brugge, AA Gent, Standard, Anderlecht en Genk zijn in een transferstrijd verwikkeld om de flamboyante voetballer binnen te halen.

Volgens Het Nieuwsblad bereikten AA Gent en STVV op kerstavond een akkoord, maar door toedoen van de entourage van Edmilson sprong die overeenkomst alsnog af. Ondanks het feit dat de Buffalo’s duidelijk in poleposition liggen voor de flankaanvaller, geeft blauw-zwart de strijd niet op zolang er geen handtekening op papier staat.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.