Uitleenupdate over Coopman, Bolingoli, Cools en Castelletto

Uitleenupdate over Coopman, Bolingoli, Cools en Castelletto

31 december 2015 09:56 - Woensdag kwam HLN met het nieuws dat enkele youngsters van Club Brugge (tijdelijk) andere oorden mochten opzoeken. Intussen zijn er wat die eventuele uitleenbeurten betreft wat meer details vrijgegeven.

Zo besliste Club tijdens de technische commissie dat Boli Bolingoli, Sander Coopman en Dion Cools dan toch niet mogen uitgeleend worden. Ondanks het feit dat het drietal op interesse van verschillende eersteklassers kan rekenen, wil Club de drie youngsters stuk voor stuk aan boord houden.

Dinsdag werd er ook gemeld dat Westerlo zijn zinnen op een uitleenbeurt van Jean-Charles Castelletto heeft gezet. De 20-jarige Fransman mag echter alleen richting ’t Kuipje trekken als Oscar Duarte bij blauw-zwart blijft. Dylan Seys en Lennert De Smul moeten tijdelijk wél andere oorden opzoeken. Zij gaan op zoek naar een uitleenbeurt bij een eersteklasser.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.