Uitstekend nieuws over Ruud Vormer

Uitstekend nieuws over Ruud Vormer

01 december 2015 17:21 - Ruud Vormer ruilde in september 2014 het shirt van Feyenoord voor dat van Club Brugge. Terwijl hij in de Eredivisie nauwelijks aan spelen toe kwam, groeide hij bij blauw-zwart uit tot een absolute sterkhouder. En er is nog meer goed nieuws!

Vormer ontpopte zich tot een rasechte box-to-box middenvelder en vond dit seizoen al vijf keer de weg naar doel in twaalf wedstrijden. Die sterke prestaties zijn ook Club niet ontgaan. Zij praten momenteel met de Nederlander over een contractverlenging. Vormer zou naar verluidt graag bijtekenen en dus lijkt een nieuwe overeenkomst slechts een kwestie van tijd. Dat meldt HLN.

Ook bij de supporters is hij erg geliefd. Vormer gaat voorop in de strijd en staat bekend om zijn geweldige mentaliteit. Onlangs bleek zijn populariteit onder de Brugse aanhang nog maar eens toen zo’n 80% van de BlauwZwartFans-bezoekers op Vormer stemde als dé ideale kapitein bij afwezigheid van Timmy Simons.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.