Uitstekend nieuws voor Club met oog op topper tegen Anderlecht

Uitstekend nieuws voor Club met oog op topper tegen Anderlecht

14 december 2015 17:50 - Komende zondag kijkt Club Brugge aartsrivaal Anderlecht in de ogen tijdens dé topper van de twintigste speeldag. Terwijl paars-wit niet kan rekenen op Kara en Najar (beide geschorst), ziet blauw-zwart wellicht een sterkhouder terugkeren.

Laurens De Bock, die een maand geleden uitviel met gescheurde ligamenten aan zijn enkel, hervatte vandaag de groepstraining. Wellicht geraakt hij speelklaar om zondag Anderlecht te bekampen in Jan Breydel. Dat meldt HLN.

Dat zou een serieuze opluchting zijn voor Michel Preud’homme. Boli Bolingoli en Davy De fauw maakten immers geen al te goede indruk op de linksachterpositie in de met 2-0-verloren wedstrijd tegen Standard.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.