Vadis reageert op eerste Premier League-basisplaats: “Jammer van die goede redding”

Vadis reageert op eerste Premier League-basisplaats Jammer van die goede redding

27 december 2015 06:50 - In de zomer van 2014 ruilde Vadis Odjidja zijn Brugs shirt in voor dat van Norwich City. Toen speelden de Engelsen nog in tweede klasse, maar tegenwoordig vinden we Norwich terug op de zeventiende plek in de Premier League. 

Afgelopen zaterdag kreeg de ex-middenvelder van blauw-zwart voor het eerst zijn kans in de basis. Ondanks de 3-0-nederlaag tegen Tottenham, blikt Vadis tevreden terug op zijn wedstrijd.

“Ik heb hier hard voor gewerkt. De coach (Alex Neil, nvdr) gunde me deze kans, waar ik bijzonder blij om ben”, opent Vadis op de officiële website. “Onlangs maakte ik mijn Premier League-debuut tegen Arsenal en daar putte ik veel vertrouwen uit.” En ei zo na scoorde Vadis zelfs in het begin van de wedstrijd (zie samenvatting). “Jammer genoeg pakte Lloris uit met een goede redding.”

Na veertien maanden wachten kijkt de middenvelder zijn toekomst ambitieus tegemoet. “Ik ben blijven vechten voor mijn eerste basisplaats. Ik wil de trainer tonen dat hij op mij kan rekenen. Daarom werk ik elke dag erg hard om meer kansen te krijgen en te laten zien dat ik de ploeg kan helpen.”

Samenvatting Tottenham – Norwich

Reactie Vadis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.