Van der Elst: “Preud’homme deed mij beetje denken aan Mourinho”

Van der Elst: "Preud'homme deed mij beetje denken aan Mourinho"

22 december 2015 03:45 - Club Brugge kent een zwarte decembermaand. Zowel tegen Midtjylland, Standard als Anderlecht konden Preud’homme en de zijnen niet voor het gewenste resultaat zorgen. Franky Van der Elst legt de vinger op de wonde.

“Ik vind dat Preud’homme de laatste tijd vaak kritiek geeft op zijn spelers”, opent Van der Elst in Extra Time. “Zijn uitspraken deden mij een beetje denken aan die van Mourinho na de match tegen Leicester, maar dan een stuk minder hard natuurlijk.”

“Ik krijg een beetje het gevoel dat Michel het vertrouwen in zijn spelers aan het verliezen is. Dat kan hij de laatste tijd moeilijker wegsteken. Hij raakt zwaar ontmoedigd, heb ik de indruk”, besluit de Club-coryfee.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.