Van kwaad naar erger met Tom De Sutter

Van kwaad naar erger met Tom De Sutter

28 december 2015 04:54 - Tom De Sutter zag afgelopen zomer zijn kans om op 30-jarige leeftijd alsnog naar het buitenland te verkassen. Toch beleeft de ex-spits van Club Brugge momenteel allesbehalve mooie tijden bij Bursaspor.

De Sutter verzamelde tot dusver slechts 336 speelminuten bij Bursaspor en vond daarin geen enkele keer de weg naar doel. Bovendien staat de Turkse ploeg, die Europees voetbal ambieert, op een dramatische veertiende plaats in de Süper Lig.

Eind november werd Ertuğrul Sağlam dan ook ontslagen als trainer van Bursaspor. Zijn vervanger, Hamza Hamzaoğlu, blijkt nog minder fan te zijn van De Sutter. De voorbije drie wedstrijden zat de Belgische spits namelijk niet eens in de wedstrijdselectie.

En nu Bursaspor zijn twee laatste matchen kon winnen, lijkt de kans op speelminuten verder te slinken voor De Sutter. De Belgische spits zou naar verluidt wel een tijdje ziek geweest zijn.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.