Vanaken kopt Club met veel gevoel op voorsprong

Vanaken kopt Club met veel gevoel op voorsprong

26 december 2015 16:01 - Hans Vanaken heeft Club Brugge op mooie wijze op een 1-2-voorsprong gekopt in Kortrijk. Gaat het dan toch eens lukken voor blauw-zwart om de drie punten mee te graaien in het Guldensporenstadion?

Nu Vazquez naar Cruz Azul zal trekken, is het aan Vanaken om te laten zien wat hij in zijn mars heeft. Hij is er alleszins goed aan begonnen!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.