Vandenbempt over prestatie Club: “Dat is allemaal redelijk onbegrijpelijk”

Vandenbempt over prestatie Club: "Dat is allemaal redelijk onbegrijpelijk"

14 december 2015 14:44 - Club Brugge werd donderdag Europees uitgeschakeld en verloor afgelopen zondag kansloos op Sclessin. Peter Vandenbempt maakt zijn wekelijkse analyse.

“Club Brugge heeft 6 van zijn 10 uitwedstrijden verloren. In Gent, in Anderlecht, in Luik, in Waregem: dat is gewoon veruit onvoldoende. Het contrast met die onberispelijke thuisreputatie is gewoon te groot”, opent Vandenbempt bij Sporza.

“Een week geleden had het er toch alle schijn van dat Club Brugge op toerental was gekomen met 6 overwinningen op een rij in de competitie. Het had die defensieve stabiliteit eindelijk teruggevonden. Vanaken en Vazquez blonken uit als spelmaker, Vossen begon te scoren, maar nu loopt het een paar dagen na elkaar een grote ontgoocheling op”, gaat de analist verder.

Tot slot beoordeelde Vandenbempt de wedstrijd van blauw-zwart tegen Standard. “In Luik was er, zoals Michel Preud’homme aangaf, geen duelkracht en was Club zeer kwetsbaar achterin met een zwakke Meunier en Bolingoli. Die laatste is toch een randgeval: hij speelde slecht en liet zich domweg uitsluiten. Het middenveld werd weggespeeld, er was onvoorstelbaar veel balverlies in de opbouw. Dat is allemaal redelijk onbegrijpelijk.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.