Vazquez genoemd bij Mexicaanse eersteklasser

Vazquez genoemd bij Mexicaanse ploeg

10 december 2015 17:15 - Victor Vazquez stak het afgelopen zomer niet onder stoelen of banken dat hij graag andere oorden wilde opzoeken. Dat kwam er echter niet van. En hoewel hij weer de Spaanse draaischijf van weleer is bij blauw-zwart, zou het goed kunnen dat hij alsnog vertrekt.

Zo zou Vazquez genoemd zijn bij Cruz Azul, een ploeg in de Mexicaanse eerste klasse die na zeventien speeldagen op een teleurstellende veertiende plaats staat.

De interesse van Cruz Azul in de ex-speler van FC Barcelona werd de wereld ingestuurd door Raúl Orvañanos, een betrouwbare journalist van Fox Sports met zo’n 650.000 volgers op Twitter. De Mexicanen willen de middenvelder tijdens de winter bij blauw-zwart wegplukken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.