Vazquez heeft persoonlijk akkoord met Cruz Azul

Vazquez heeft persoonlijk akkoord met Cruz Azul

19 december 2015 22:20 - Victor Vazquez steekt het niet onder stoelen of banken: deze keer wil hij écht vertrekken tijdens de komende transferperiode. De Spanjaard onderhandelde deze week met Cruz Azul en zou een persoonlijk akkoord hebben met de Mexicanen.

Vazquez gaf afgelopen zomer al aan dat hij andere oorden wil opzoeken om elders meer geld te verdienen. Intussen bevestigt Horacio Gaggioli, zijn spelersmakelaar, dat er een akkoord is tussen Vazquez en Cruz Azul. “Victor is erg onder de indruk van het aanbod en wil graag verhuizen. Er wacht een driejarig contract op hem. Het enige wat nog ontbreekt, is een akkoord tussen de clubs”, aldus Gaggioli.

“Victor heeft Club Brugge gevraagd om de zaak zo snel mogelijk af te handelen”, besluit zijn zaakwaarnemer in de Mexicaanse pers. Voorlopig bood Cruz Azul 1,5 miljoen euro, een bod dat blauw-zwart van tafel veegde. Hoe dan ook werden er aan de Spaanse draaischijf beloftes gedaan. Als die ingelost worden, door middel van een hoger bod, lijkt niets zijn transfer nog in de weg te kunnen staan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.