Vazquez krijgt monstercontract aangeboden

Vazquez krijgt monstercontract aangeboden

16 december 2015 09:10 - Victor Vazquez kende een moeizaam seizoensbegin, maar lijkt intussen weer de oude. Toch zou de Spaanse draaischijf van blauw-zwart tijdens de winter graag andere oorden opzoeken. 

Vazquez had zijn koffers afgelopen zomer al gepakt, maar vond toen geen geschikte ploeg. De zoektocht ging dan ook verder en intussen kreeg de middenvelder een monstercontract aangeboden van het Mexicaanse Cruz Azul. Dat weet Het Nieuwsblad.

Omdat de Mexicanen tot dusver te weinig bieden, zou Club voorlopig echter niet willen meewerken aan een transfer. De onderhandelingen gaan wel gewoon verder en er wordt verwacht dat beide ploegen tot een akkoord komen. Mocht de transfer naar Mexico alsnog afspringen, dan zou de Spaanse middenvelder richting Koeweit trekken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.