Vazquez moet wellicht ook zondag verstek laten gaan

Vazquez moet wellicht ook zondag verstek laten gaan

04 december 2015 20:31 - Victor Vazquez ontbrak in de bekerwedstrijd tegen Lokeren omdat hij opnieuw sukkelt met zijn rug. De Spaanse draaischijf van blauw-zwart zou ook zondag in de thuiswedstrijd tegen Charleroi niet in actie komen.

Volgens Het Laatste Nieuws stond Vazquez vrijdag niet op het trainingsveld. De kans lijkt dan ook groot dat de Profvoetballer van het Jaar ook tegen Charleroi aan de kant blijft. Een fan meldt BlauwZwartFans echter dat ze Vazquez vrijdagnamiddag wél zag trainen, zij het individueel (zie onderstaande foto).

Maar zelfs als de Spanjaard in extremis nog fit geraakt, zal Michel Preud’homme wellicht geen risico willen nemen en de voorkeur geven aan Hans Vanaken. De Europa League-wedstrijd van volgende week donderdag tegen Midtjylland zou niet in het gedrang komen.

Vazquez training

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.